Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratismediums.net


  Gratis mediums-hulplijn met mediums uit Nederland. Mediums voorspellen uw toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis live mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Myriam
  Ervaring met medium Myriam
  Myriam, Met Claudine. 1 Woord Wauw. wij hebben overlaatst een gesprek gehad over mijn ex en eerlijk gezegd stond ik er wat twijfelachtig over, bij deze wil ik je hartelijk bedanken. want JA hij en ik zijn weer gelukkig tesamen. ik wou je zo graag bedanken maar ik krijg je zo moeilijk vast op de lijn. Lieverd Bedankt ik probeer je nog te bereiken voor je persoonlijk te bedanken, lieve Knuf Claudine.




Ervaring van Claudine met medium Myriam   Ervaring van Claudine met medium Myriam   Ervaring van Claudine geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Myriam  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Indy,u had gelijk, heb de werk niet gekregen. denk dat uw andere voorspelling met het goede nieuws over dat afspraakje dan wel uitkomt x danku.




Ervaring van Tijgertje met medium Indy   Ervaring van Tijgertje met medium Indy   Ervaring van Tijgertje geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, dank u voor het gesprek. Je beschrijft alles heel goed. Geen vraag is je te gek.




Ervaring van Zeliha met medium Olga   Ervaring van Zeliha met medium Olga   Ervaring van Zeliha geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Hoi,
Ik spreek je bijna elke week en je weet me weer gerust te stellen en elke keer heb je gelijk. Vind het heel fijn om met je te praten je bent een topper
Liefs Lalita .




Ervaring van Lalita met medium Yuorah   Ervaring van Lalita met medium Yuorah   Ervaring van Lalita geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta, het was net of jij leefde mee in onze woonkamer in men huwelijk, wat een details onwaarschijnlijk maar waar.

Christel M.




Ervaring van Christel M. met medium Vitta   Ervaring van Christel M. met medium Vitta   Ervaring van Christel M. geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Libel
  Ervaring met medium Libel
  Libel, ik heb je kort gesproken, wat je me wist te vertellen ivm mijn overleden tante en oom was prachtig.

Dankjewel xx.
Liefs Annemie.




Ervaring van Annemie met medium Libel   Ervaring van Annemie met medium Libel   Ervaring van Annemie geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Libel  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Hartelijk dank voor het hele fijne gesprek v daarnet. To-the-point en op gelijke golflengte.




Ervaring van M met medium Adora   Ervaring van M met medium Adora   Ervaring van M geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Wouw Noura , bij het bekijken van mijn foto wist je direct een heleboel dingen te vertellen die je niet kon weten , maar dan ook echt niet kon weten , wouw je bent sterk invoelend.
Dank je wel Noura voor het fijne gesprek, voor mij ben je meer dan 5 sterren waard .




Ervaring van N met medium Noura   Ervaring van N met medium Noura   Ervaring van N geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Ben blij dat ik u gesproken heb. Super, u voelt en ziet veel bel u snel terug.




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Beste Nina. Heb net jou antwoord op mijn vraag en jou antwoord is zeer positief voor mij Nina ben heel erg blij. Ik weet dat je de beste ben in jouw voorspelling. Nina je heb mij goed op weg geholpen. Bedankt groetjes Rina.




Ervaring van Tamai Rina met medium Nina   Ervaring van Tamai Rina met medium Nina   Ervaring van Tamai Rina geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Echt een lieve vrouw met een hart van goud. Mooi voorspelling en alles klopt nog even die geduld hebben. En ga je zeker bellen lieve Cassandra.
Bedankt voor alles.

Gr.A.




Ervaring van Angela met medium Cassandra   Ervaring van Angela met medium Cassandra   Ervaring van Angela geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ben zo blij dat ik je vandaag kon vertellen dat er zoveel voorspellingen zijn uitgekomen. Jij hebt me de afgelopen weken echt op de been gehouden. Daarnaast zat je zojuist meteen weer raak met mijn gevoel op dit moment de angst dat het tijdelijk is. Je hebt me weer even wat positiviteit meegegeven, zodat ik weer even door kan en mijn angst kan loslaten. Je bent echt zo goed. Liefs.




Ervaring van EM met medium Cassandra   Ervaring van EM met medium Cassandra   Ervaring van EM geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Sorry ik viel in een keer weg, maar heel erg bedankt voor je gesprek ik hou je zeker op de hoogte.




Ervaring van J. met medium Exena   Ervaring van J. met medium Exena   Ervaring van J. geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Dank je. Jij geeft mij rust en ook stabiliteit. Love.




Ervaring van J met medium Exena   Ervaring van J met medium Exena   Ervaring van J geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk. Dank je om me door de psychische en tegelijkertijd relationele warboel te loodsen. Tijd is niet vatbaar zeg je steeds maar op het eind is alles precies gelopen zoals je bleef volhouden. Ik spreek je weer snel.




Ervaring van Alice met medium Anouk   Ervaring van Alice met medium Anouk   Ervaring van Alice geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Wat een fantastische man, hoe hij het uitlegt en hoe vaak je hem ook belt over hetzelfde hij gaat je helpen en een ding is al uitgekomen en de rest is hij positief en zeker wetend dat hij naar mij komt en voor mij kiest, Ik bel hem de volgende keer weer.




Ervaring van Coba met medium Beau   Ervaring van Coba met medium Beau   Ervaring van Coba geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Oooohhhh my God petje af de moeite waard om om met de lieve dame in contact te komen.
Ga zo door.

Gr. A.




Ervaring van Angela met medium Tabitha   Ervaring van Angela met medium Tabitha   Ervaring van Angela geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Poppy-Jo
  Ervaring met medium Poppy-Jo
  Bedankt voor je steun en toeverlaat. Ik verlang echt naar een nieuwe baan. Je ziet mij 1 april ergens anders beginnen. Ik hou je op de hoogte. Dit werk trek ik niet meer maar moet het nog even volhouden. En met mijn relatie hou ik je op de hoogte. Ben erg dankbaar en het geeft mij rust als ik je weer heb gesproken. Tot nu toe klopt alles wat je zei. Tot gauw knuffels xx .




Ervaring van Anoniem met medium Poppy-Jo   Ervaring van Anoniem met medium Poppy-Jo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Patrick
  Ervaring met medium Patrick
  Wat een fijn gesprek. Het klopt ook wat u zegt. Hartelijk dank.




Ervaring van Suzanne met medium Patrick   Ervaring van Suzanne met medium Patrick   Ervaring van Suzanne geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Heel erg bedankt voor dit gesprek, alles wat je zegt klopt, ik bel je snel weer.




Ervaring van Vera met medium Anke   Ervaring van Vera met medium Anke   Ervaring van Vera geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Superfijn gesprek gehad, zij wist zoveel te vertellen wat klopt. Dank je wel. Lieve Soraya.




Ervaring van Yvonne met medium Soraya   Ervaring van Yvonne met medium Soraya   Ervaring van Yvonne geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Dankjewel, met een paar zinnen heb je de situatie perfect omschreven. Grappig dat je tot dezelfde conclusie kwam als ik mbt de afstand die ik moet nemen om mezelf te beschermen.




Ervaring van Chantal met medium MB Rhais   Ervaring van Chantal met medium MB Rhais   Ervaring van Chantal geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Superbedankt alweer. Mijn tegoed was alweer op. Het gaat goed komen, ik heb er vertrouwen in. Ik hou u op de hoogte, tot snel dikke x.




Ervaring van W met medium Thaiis   Ervaring van W met medium Thaiis   Ervaring van W geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Een hele fijne man. Draait niet rond de pot. Meteen to the point. Weet meteen waar het omdraait, de nagel op de kop. Een topper op de lijn.




Ervaring van S. met medium Beau   Ervaring van S. met medium Beau   Ervaring van S. geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Hoi, ik heb je vanavond voor de eerste gesproken. Waw. Zoveel goeie raad die je me hebt meegegeven. Zo goed dat je kan invoelen op situaties en die ook kan omschrijven. Ik ben benieuwd naar de voorspelling. Ik kon in elk geval heel goed plaatsen wat je allemaal zei. Wat mij betreft een dikke 5 sterren.
Dank je wel en ik spreek je zeker nog Fanny.




Ervaring van Fanny met medium Sid   Ervaring van Fanny met medium Sid   Ervaring van Fanny geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve lieve Mina, zojuist heb ik u niet kunnen bedanken.
Ik heb u vaker gesproken. Gisteren en vandaag rond 20:30 ook weer gesproken over die ene bijzondere situatie haha. Jij hebt zoveel geduld en jij bent echt een hele lieve dame. Jouw meerdere voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen. Ik wil u heel erg bedanken via deze weg :).

Knuffel en kus.




Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Superlieve en geduldige vrouw, duidelijk en eerlijk consult.




Ervaring van Gaby met medium Ina   Ervaring van Gaby met medium Ina   Ervaring van Gaby geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Bedankt voor je fijne gesprek. Ik heb je nett gesproken en vond het heel bijzonder hoe je dingen zo gedetailleerd kon vertellen zoals over de auto en telefoons ect. Onwijs bedankt Tabitha, ik houdt je op de hoogte als ik iets hoor of zie.

Liefs K.




Ervaring van K. met medium Tabitha   Ervaring van K. met medium Tabitha   Ervaring van K. geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Hoi Sanne, hemelemaal overompeld door jouw reading van afgelopen woensdag, en je voorspelling is uitgekomen, we hebben weer een goed en mooi gesprek gehad en gaan samen door. Mensen voor een heldere kijk en eerlijk antwoord, weet je bij wie je moet zijn.

Emmy x.




Ervaring van Emmie met medium Sanne   Ervaring van Emmie met medium Sanne   Ervaring van Emmie geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Beste Nina ik heb je hulp gevraagd en wat je zij het klop. Nu wachten op de volgende ontwikkeling hoop dat je ook hier gelijk heb.Nina je bent echt goed. En aanrader voor iedereen die net zo als ik niet meer uitkomen. Bedankt Nina. Groetjes Rina




Ervaring van Rina met medium Nina   Ervaring van Rina met medium Nina   Ervaring van Rina geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve en beste Nina ik ben erg blij met jou antwoord je heb gelijk ik ben wat meer opener ik heb ook het gevoel dat hij mij graag mag, ik ken deze man al meer dan 7 jaar maar ik beschouwd hem eerst als vriend maar een aantal jaren geleden bij mijn verjaardag stuurde hij en groote bos bloemen met deze worden hou van je . Bedankt voor jou mail Nina.




Ervaring van Tamai Rina met medium Nina   Ervaring van Tamai Rina met medium Nina   Ervaring van Tamai Rina geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Angele
  Ervaring met medium Angele
  Angele, je weet dat je ECHT goed bent, ik probeer je te bereiken en heb al meerdere een fotoreading gestuurd heb.
Wanneer ben je er terug, het is zo spijtig dat zo iemand als jij ontbreekt op deze site, dankje.




Ervaring van onbekend met medium Angele   Ervaring van onbekend met medium Angele   Ervaring van onbekend geplaatst op 21 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Lieve lieve. Dank je voor jou geduld en lieve advice en nog meer. JZ.




Ervaring van JZ met medium Exena   Ervaring van JZ met medium Exena   Ervaring van JZ geplaatst op 21 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  liefste Lilith, vandaag heb ik je voor de 2de maal gebelt, wat je tijdens ons vorige consult voorspelt hebt is uitgekomen. Emotioneel heb je me erboven opgeholpen met een lach en een traan. Je bent een top consulent en je bent meer dan 5 sterren waard, dikke knuffel Mimi.




Ervaring van Mimi met medium Lilith   Ervaring van Mimi met medium Lilith   Ervaring van Mimi geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Beste Lilith, ik las net je mailtje (email consultatie). Veel dank voor je eerlijkheid, ik weet zeker dat je niet naar de mond praat. Je schrijft me dingen die ik graag en niet graag hoor. Zo hoort het te zijn. Ik moet alles nog verwerken, en dat kan gaan starten, ik weet dankzij jou waar ik echt sta en wat ik te doen heb. Dankjewel lieve Lilith. Volgens mij ben jij een heel fijn iemand die gemeend en oprecht de job uitvoert.




Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismediums.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden